Ervaringen

De onderstaande ervaringen zijn van mensen die behandelingen hebben of hebben gehad bij Anita Mulak.

- "Ik ben al sinds 2003 cliënt van Anita Mulak. Door een overgevoeligheid voor spanningen ben ik vatbaar voor migraine en paniekaanvallen. Anita slaagt erin met haar massage een diepe ontspanning te bewerkstelligen. Tijdens die diepe ontspanning gaat zij mijn zelfvertrouwen d.m.v. hypnotherapie versterken en probeert zij angsten weg te nemen. Het helpt me om tijdens mijn dagelijkse bezigheden en werk terug te denken aan deze momenten van totale ontspanning. Mijn zorgverzekeraar vergoedt alle behandelingen."

- "In 2005 kwam ik via een kennis terecht bij Anita. Ik had behoorlijke rugklachten. Plat liggen was het minst pijnlijk. De behandelingen van Anita bestonden uit het masseren van de drukpunten van boven op het hoofd t/m onderaan de rug. Een ander deel van de massage was bedoeld voor ontspanning van de rug. Na 3 behandelingen werd de pijn minder en durfde ik me al weer voorzichtig zonder steun voort te bewegen. Deze ontwikkeling heeft zich voortgezet met een algeheel herstel van de klachten. De verzekering heeft de behandelingen voor 100 % vergoed."

- "Een aantal jaren geleden ben ik gestart met shiatsu behandelingen vanwege aanhoudende klachten van migraine.
In de loop van de tijd heb ik gemerkt dat shiatsu mij geholpen heeft mijn migraine beheersbaar te houden. Dit komt mede doordat er door de shiatsu een diep gevoel van ontspanning bewerkstelligt wordt. Was de shiatsu eerst vooral therapeutisch voor mij, ik heb nu de shiatsu aan mijn leven toegevoegd."

 

                         

 

                                                                                                                                      © 2010 ShiatsuMulak.nl / gkwebdesign